Средба со градоначалникот на Oпштина Гевгелија

  Тимот на проектот Создаваме заедно: мониторинг и застапување за заедницата оствари работна средба со градоначалникот на Гевгелија, г-дин Сашо Поцков. Целта на средбата беше … Continue reading Средба со градоначалникот на Oпштина Гевгелија