Се одржа регинална средба во Србија за размена на искуства за политиките и услугите за мигрантите

Над 90 претставници на институции, локални самоуправи и граѓански организации од Македонија и Србија земаа учество на регионалната средба во рамки на проектот “Создаваме заедно: … Continue reading Се одржа регинална средба во Србија за размена на искуства за политиките и услугите за мигрантите