Придружи се на здружение на правници 2 3131-084 или Информирај се
 
 

Настани

 • 13 Feb

  ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ НА ТЕМА

  “ПРЕТПОСТАВКИ ЗА ЕФЕКТИВНО ОДАНОЧУВАЊЕ НА АВТОРСКИТЕ ДОГОВОРИ, ДОГОВОРИТЕ ЗА ВРШЕЊЕ НА ПОВРЕМЕНИ РАБОТИ И ЗА ОДАНОЧУВАЊЕ НА ДОБИВКА“ …ПОСЕБЕН ФОКУС НА РЕГУЛАТИВАТА ШТО ЌЕ ПОЧНЕ...

   
 • 14 Feb

  Правник бр: 272

  ПРАВНИК БР.272