• 87–ма Средба на правници

  87–ма СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ Здружение на правници на Република Северна Македонија   Почитувани, Ни претставува особена чест и задоволство да ве поканиме на 87-та Средба...

   
 • 87-ма Средба на правници

  87-ма Средба на правници

  Почитувани, Ни преставува особена чест и задоволство да ве поканиме на 87-та Средба на правници во организација на Здружението на правници на Република Северна Македонија,...

   
 • Еднодневно советување 05.3.2024 год. хотел Мериот, Скопје

  Еднодневно советување 05.3.2024 год. хотел Мериот, Скопје

  ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ  Здружение на правници на Република Северна Македонија Почитувани, Ни преставува особена чест и задоволство да ве поканиме на еднодневно советување, кое ќе се...

   
 • Новогодишна работилница – 21.12.2023 година

  Новогодишна работилница – 21.12.2023 година

  Почитувани,   Како за крај на оваа година се одлучивме да ве изненадиме со еден поинаков настан од оние на кои што сте вообичаено навикнати,...

   
 • ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ 05.12.2023 год. – хотел Мериот, Скопје

  ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ 05.12.2023 год. – хотел Мериот, Скопје

  ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ  Здружение на правници на Република Северна Македонија Почитувани, Ни преставува особена чест и задоволство да ве поканиме на еднодневно советување, кое ќе се...

   
 • Заклучоци од 86-та Средба на правници

  Почитувани, На линкот ви се достапни заклучоците од 86-та Средба на правници на Република Северна Македонија што се одржа од 02-04.11.2023 година во хотел Метропол...

   
 • Известување

  Почитувани, Ве информираме дека на ден 28.9.2023 година се одржа седница на Собрание на Здружение на правници на Република Северна Македонија на која се донесе...

   
 • 86-та Средба на правници

  86-та Средба на правници

  86 – та СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ Здружение на правници на Република Северна Македонија   Почитувани, Ни преставува особена чест и задоволство да ве поканиме на...

   
 • 86-та Средба на правници

  86-та Средба на правници

  Почитувани, Ни преставува особена чест и задоволство да ве поканиме на 86-та Средба на правниците во организација на Здружението на правници на Република Северна Македонија,...

   
 • 85-та Средба на правниците ко-организирана со АЦТ!

  85-та Средба на правниците ко-организирана со АЦТ!

  Со задоволство ја најавуваме 85-та Средба на правниците на Здружение на правниците на Република Северна Македонија ко-организирана со АЦТ! ДОО Скопје во ново руво и...

   
1 2 3 5
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM