15.10. – 17.10.2015 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ, Охрид

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 14.10.2015 година до 12 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и членови на ЗПМ 3.000,00 ден
За студени на постдипломски студии кои се членови на ЗПМ 1.500,00 ден
За други членови 5.000,00 ден

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 13.10.2015година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  14.10. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје 17.10. во 15:00 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.600  ден.                  3.200  ден.

Хотел Белви****                                        2.450  ден.                  3.100  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука

 

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM