76та Средба на правници

76-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА 04.05. – 06.05.2017 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ Овде можете да ја превземете Агендата Вашето учество можете да...