Почитувани,

Ве информираме дека во тек е претплатата за стручното списание Правник за тековната 2024 година. Сите нови претплатници кои сакаат да им се дистрибуира списанието потребно е да ја пополнат заклучницата согласно упатствата содржани на следниот линк.

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM