• 84 Средба на правници

  84 Средба на правници

  Почитувани,  Ни претставува големо задоволство да ве поканиме да присуствувате на 84-та Средба на правници, што ќе се одржи од  27-ми октомври до 29-ти октомври...

   
 • 83-та Средба на правници

  83-та Средба на правници

  Здружение на правници на Република Северна Македонија Почитувани,  Ни претставува големо задоволство да ве поканиме да присуствувате на 83-та Средба на правници, што ќе се...

   
 • Наскоро 82 Средба на правници

  Почитувани, Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 82-та Средба на правници на Република Северна Македонија во периодот од 11-13.11.2021 година, локација хотел Метропол Езерски...

   
 • 82-ра Средба на правници

  82-ра Средба на правници

  82 – ра СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ Здружение на правници на Република Северна Македонија   Почитувани, Ни претставува големо задоволство да Ве поканиме да присуствувате на...

   
 • Еднодневно советување 05.10.2021 Хотел Мериот-Скопје

  Еднодневно советување 05.10.2021 Хотел Мериот-Скопје

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема:   „Права на субјектите од аспект на примена на новата...

   
 • Еднодневно советување „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“

  Еднодневно советување „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“ ►Право на одбраната...

   
 • Еднодневно советување 17.9.2020 „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio Pauliana“

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio...

   
 • Годишно Собрание на Здружението на правници на РСМ

  Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ, Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи...

   
 • Годишно собрание 2019 – Здружение на правници на РМ

  Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ, Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи...

   
 • 80-та Средба на правници

  80-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ 9.5. – 11.5.2019 година, хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид Овде можете да ја превземете Агендата. Вашето учество можете да го пријавите најдоцна...

   
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM