ПРЕТПЛАТИ СЕ НА ПРАВНИК

Почитувани посетители,

Доколку се уште не сте се претплатиле на првото стручно списание ПРАВНИК, искористете ја оваа можност да се претплатите и да ги користите бенифициите кои им стојат на располагање на нашите претплатници.

Со тоа ќе ни овозможите заеднички да продолжиме да ја негуваме долгогодишната традиција на издавање на Правник.

Секој читател за нас е повеќе од драгоцен.

Со почит,

Бенифиции и
Претплатница / Заклучница

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM