Се одржа регинална средба во Србија за размена на искуства за политиките и услугите за мигрантите

Се одржа регинална средба во Србија за размена на искуства за политиките и услугите за мигрантите

ВТОРА ЕКСПЕРТСКА ТРКАЛЕЗНА МАСА

ВТОРА ЕКСПЕРТСКА ТРКАЛЕЗНА МАСА

Соопштение во врска со Регионална средба за квалитетна интеграција на мигрантите во Македонија и Србија

http://mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/380/133882136

Средба со градоначалникот на Oпштина Гевгелија

Средба со градоначалникот на Oпштина Гевгелија

 

 

 

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM