Почитувани,

Здружението на правници традиционално организира Средба на правници од 9 до 11 мај 2019 година во хотел Метропол – Охрид. Агендата, регистрација и останатите информации во врска со настанот моќете да ги преземете на следниот линк.

Исто така своето учество можете да го пријавите и на официјалниот мејл на Здружението на правници mla@mla.org.mk

Со почит,

Здружение на правници

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM