Придружи се на здружение на правници 2 3131-084 или Информирај се
 
 

Настани

 

Известување

Почитувани,

Здружението на правниците има свои социјални мисии кои треба да ги оствари. За таа цел на 10 последипломци кои го следеле предметот Право на јавни набавки во текот на академската 2014/2015 год на Правен факултет "Јустинјан Прави" - Скопје кај проф. Александар Климовски ќе им овозможиме да го следат советувањето за "Отворени прашање поврзани со примената на Законот за јавни набавки со посебен осврт на добивањето согласност од Советот", 9.4.2015, со почеток во 9:30 часот во Холидеј Ин без надоместок.
Заради подобра организација на настанот, заинтересираните постдипломци ги замолуваме своето учество да го пријават на mla@mla.org.mk со назнака во насловот на пораката постдипломци.
Здружението на правниците оваа бенефиција ја обезбедува затоа што сакаме да инвестираме во знаењето на помладите наши идни колеги и затоа што проф.Александар Климовски во многу наврати своето име и експертиза ги има ставено на располагање за потребите на Здружението на правниците и за обезбедување на бенефиции за наши членови.

Со почит,
Здружение на правници на Република Македонија