Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РСМ,

Ве покануваме на Годишното Собрание за кое ќе се гласа по електронски пат на 27.4.2022 година. Гласањето ќе биде со следниот дневен ред:

  1. Донесување Одлука за промена на седиште на Здружението на правници на РСМ;
  2. Донесување Одлука за промена на одреден член од Статутот на Здружението на правници на РСМ.

Ги охрабруваме сите претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РСМ, да ги испратат своите меил адреси на mla@mla.org.mk за да земат учество во гласањето на Годишното Собрание.

Потребната документација ќе биде испратена по електронски пат до сите членови пријавени за учество на гласањето на Годишното Собрание.

Со почит,

Претседател на Здружение на правници на РСМ

Стевица Јосифовски

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM