„ТРКАЛЕЗНА МАСА НА ТЕМА:

„ИСКУСТВАТА ОД ПРИМЕНАТА НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА ОД ВОЗНЕМИРУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ВО ПРАКТИКАТА“

30.3.2015 година, Факултетот за правни науки при Американ Колеџ-Скопје

НАПОМЕНА: Заради подобра организација на настанот, Ве молиме Вашето учество на тркалезната маса да го најавите на mla@mla.org.mk најдоцна до 29.3. во 16 часот со назнака учество ЗЗВРМ

Овде можете да ја превземете АГЕНДАТА

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM