75-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА

13.10. – 15.10.2016 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 12.10.2016 година до 12 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

 

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и                                       3.500,00 ден

членови на ЗПМ

За студени на постдипломски студии                           2.000,00 ден

кои се членови на ЗПМ

За други членови                                                                    5.500,00 ден

 

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 10.10.2016година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  12.10. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје 15.10. во 15:00 часот

 

СМЕСТУВАЊЕ:

 

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.600  ден.                  3.300  ден.

Хотел Белви****                                          2.600  ден.                  3.300  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука.

 

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM