78-МА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА
10.05. – 12.05.2018 година, хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 09.5.2018 година до 12 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и                                       3.700,00 ден

членови на ЗПМ

За студени на постдипломски студии                           2.200,00 ден

кои се членови на ЗПМ

За други членови                                                                  5.700,00 ден

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 09.05.2018 година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  09.05. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје  12.05. во 15:00 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.800  ден.                  3.500  ден.

Хотел Белви****                                          2.800  ден.                  3.500  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука.

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM