Почитувани,

Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 80-та Средба на правниците на Република Македонија во периодот од 9.5 – 11.5.2019 година, локација хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид.

Повеќе информации на следниот линк.

Со почит,

Здружение на правници на Република Македонија

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM