7.5. – 9.5.2015 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 6.5.2015 година со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и                                       3.000,00 ден

членови на ЗПМ

За студени на постдипломски студии                           1.500,00 ден

кои се членови на ЗПМ

За други членови                                                                    5.000,00 ден

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 5.5.2015година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  6.5. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје 9.5. во 15:30 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.600  ден.                  3.200  ден.

Хотел Белви****                                       2.450  ден.                  3.100  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука.

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM