76-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА


04.05. – 06.05.2017 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 12.10.2016 година до 12 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и                                       3.500,00 ден

членови на ЗПМ

За студени на постдипломски студии                           2.000,00 ден

кои се членови на ЗПМ

За други членови                                                                  5.500,00 ден

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 02.05.2017 година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  03.05. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје 06.05. во 15:00 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.600  ден.                  3.300  ден.

Хотел Белви****                                          2.600  ден.                  3.300  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука.

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM