ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТИ

 

Здружение на правници на Република Македонија во соработка со Фондација Конрад Аденауер и НВО Атина во рамки на проектот “Градиме заедно: мониторинг и застапување во локалните заедници објавува повик за:

 

  1. Експерт за изработка и имплементација на тренинг програма за застапување

Целосниот опис на работни задачи како и условите за аплицирање ги имате во следниот ToR

Рокот за аплицирање е 19 мај 2017 год.

 

  1. Експерт за имплементација на тренинг програма за мониторинг

Целосниот опис на работни задачи како и условите за аплицирање ги имате во следниот ToR

Рокот за аплицирање е 19 мај 2017 год.

Проектот “Градиме заедно – мониторинг и застапување во локалните заедници” е финансиран од Европската унија, а имплементиран од Фондација Конрад Аденауер, АТИНА – Здружение на граѓани за борба против трговија со луѓе и сите облици на родно засновано насилство и Здружение на правници на Република Македонија.

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM