Почитувани,

81 Средба на правници ќе се одржи од 31 октомври до 2 ноември 2019 во хотел Метропол. Дополнителни информации и агендата ќе бидат објавени наскоро.

Со почит,
Здружение на правници

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM