Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ,

Ве покануваме на Годишно собрание што ќе се одржи на ден 31.10.2019 година (четврток) на 81-та Средба на правници што ќе се одржи од 31.10. до 2.11.2019 година во х.Метропол во Охрид.

Со почит,

Претседател на Здружение на правници на РМ
Стевица Јосифовски

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM