Почитувани,

На линкот ви се достапни заклучоците од 86-та Средба на правници на Република Северна Македонија што се одржа од 02-04.11.2023 година во хотел Метропол Охрид.

 

Со почит,

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM