Почитувани,

Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 82-та Средба на правници на Република Северна Македонија во периодот од 11-13.11.2021 година, локација хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид.

 

Наскоро ќе биде објавена и Агендата за претстојната 82 Средба на правници по што ќе можете да го пријавувате своето учество.

 

 

Со почит,

Здружение на правници на Република Северна Македонија

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM