74-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА

 

12.5. – 14.5.2016 година, ЕЗЕРСКИ КОМПЛЕКС – МЕТРОПОЛ, Охрид

 

Овде можете да ја превземете Агендата

 

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 10.5.2016 година до 12 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

 

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и членови на ЗПМ                                            3.500,00 ден

За студени на постдипломски студии кои се членови на ЗПМ                2.000,00 ден

За други членови                                                                                            5.500,00 ден

 

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервацијата на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 10.05.2016година.

Поаѓање од Скопје кон Охрид  11.5. во 14:30 часот

Враќање од Охрид кон Скопје 14.5. во 15:00 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел Метропол****                                 2.600  ден.                  3.300  ден.

Хотел Белви****                                          2.600  ден.                  3.300  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

 

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM