Со задоволство ја најавуваме 86-та Средба на правници на Здружение на правници на Република Северна Македонија, која ќе се одржи од 02-04 ноември 2023 година во хотел Метропол, Охрид.

 

Наскоро повеќе детали…

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM