Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“

Здружението на правници на Република Македонија и Друштвото за консултантски услуги АЦТ! ДОО Скопје, Ве покануваат на практично еднодневно советување на тема: „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ:...