Наскоро 79-та Срдба на правниците

Почитувани, Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 79-та Средба на правниците на Република Македонија во периодот од 18-20.10.2018 година, локација хотел Метропол Езерски комплекс,...