Еднодневно советување „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“

Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“ ►Право на одбраната...