Почитувани,

Во тек е пријавувањето за 79-та Средба на правниците од 18-20.10.2018 година, во х.Метропол во Охрид.Истото можете да го направите на следниот линк .

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM