Еднодневно советување 17.9.2020 „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio Pauliana“

Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio...