Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РСМ,

Ве покануваме на Годишното Собрание за кое ќе се гласа по електронски пат поради вонредните услови во кои се наоѓаме, гласањето ќе биде на 30.6.2020 година.

Сите претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РСМ, можат да ги испратат своите меил адреси на mla@mla.org.mk за да земат учество во гласањето на Годишното Собрание.

Потребната документација ќе биде испратена по електронски пат до сите членови пријавени за учество на гласањето на Годишното Собрание.

Со почит,

Претседател на Здружението на правници на РСМ

Стевица Јосифовски

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM