Почитувани,
Здружението на правници на Република Северна Македонија

Ве поканува на практично еднодневно on-line советување на тема:

(Платформа ZOOM)

ИНФОРМАЦИСКА СИГУРНОСТ И ЗАШТИТА ПРИ ОНЛАЈН АКТИВНОСТ

  • социјален инженеринг,
  • социјални мрежи,
  • онлајн закани,
  • измами и мерки за заштита

Советувањето ќе се одржи на 18.02.2021 год. (четврток) преку платформата ZOOM со (неофицијален почеток во 10:15 часот) официјален почеток во 11:00 – 12:30 часот

Агендата е концепирана така што предвидено време за предавање е 80 минути, а потоа 10 минути прашања и одговори.

Предавач на ова советување е:

Г-дин Игор Кузевски – експерт од областа на информациската сигурност и заштитата на личните податоци

Пријавувањето за учество на еднодневното советување започнува на 04.02.2021 год. (четврток) и трае до 17.02.2021 год. (среда) на меил со испраќање на пријавен лист (преземете на линк) на mla@mla.org.mk.

Цената за учество на советувањето за едно лице е:

– 2.000,00 ден. + 18% ДДВ

за претплатници на „Правник“ и членови на ЗПРСМ – 10 % попуст

За пријавени 2 и повеќе учесници од ист правен субјект следува – 10% попуст

*Напатствијата за учествување на советувањето ќе ги добијат пријавените учесници по нивното регистрирање.

Плаќањето се врши по основ на фактура.

За сите дополнителни прашања и/или потребни информации во врска со оваа покана за учество на практичното советување, Ве молиме, контактирајте нè на наведените телефони или на нашиот е-маил.

Со почит,

Здружение на правници на Република Северна Македонија

 

Share This

 
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM