[ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТ]

Здружение на правници на Република Македонија во соработка со Фондација Конрад Аденауер и НВО Атина во рамки на проектот “Градиме заедно: мониторинг и застапување во локалните заедници објавува повик за:

  1. Национален експерт за изработка на методологија за партиципативен мониторинг

Целосниот опис на работни задачи како и условите за аплицирање ги имате во следниот ToR

Аплицирањето се врши електронски на следната адреса: euproject@mla.org.mk

Рокот за аплицирање е 27 април 2017 година.

Проектот “Градиме заедно – мониторинг и застапување во локалните заедници” е финансиран од Европската унија, а имплементиран од Фондација Конрад Аденауер, АТИНА – Здружение на граѓани за борба против трговија со луѓе и сите облици на родно засновано насилство и Здружение на правници на Република Македонија.

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM