Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ,

Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи на ден 16.09.2019 година (понеделник) во просториите на Здружението на правници од 17 часот. Со следниот дневен ред:

  1. Промена на називот на Здружението на правници на РМ
  2. Разно

Со почит,

Претседател на Здружение на правници на РМ
Стевица Јосифовски

<?php get_the_date()

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM