Почитувани,

Ве информираме дека на ден 28.9.2023 година се одржа седница на Собрание на Здружение на правници на Република Северна Македонија на која се донесе нов Статут на Здружението на правници на Република Северна Македонија.

Во прилог е линкот каде што можете да го погледнете текстот на Статутот во целост.

Со почит,

Здружение на правници на РСМ

Претседател проф. д-р Горан Коевски

 

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM