Почитувани,

Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 79-та Средба на правниците на Република Македонија во периодот од 18-20.10.2018 година, локација хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид.

На оваа Средба ќе биде прославен јубилејот од 50 години постоење на Здружението на правници на Република Македонија.

Наскоро ќе биде објавена и Агендата за претстојната 79-та Средба по што ќе можете да го пријавувате своето учество.

 

 

Со почит,

Здружение на правници на Република Македонија

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM