Почитувани,

 

Како за крај на оваа година се одлучивме да ве изненадиме со еден поинаков настан од оние на кои што сте вообичаено навикнати, а со цел запознавање, вмрежување и забавување на правниците од целата фела.

Еден од специфичните белези на Здружението на правници се и неговите забави, па затоа ја користиме оваа прилика да ве поканиме на нашата прваНовогодишна работилница која ќе се одржи на ден 21.12.2023 година во ресторан Дион- Аеродром, Скопје.

Влезницата за настанот ќе изнесува 700,00 денари (влез + солени додатоци) и истата ќе може да се плати во кеш или картица при самиот влез во ресторан Дион-Аеродром,Скопје.

Резервација за присуство можете да извршите преку испраќање на маил на mla@mla.org.mk во која што ќе наведете име и презиме на гостинот, најдоцна до 19.12.2023 година.

 

Ве очекуваме!

Здружение на правници на РСМ

 

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM