• Правна конференција 2023: Последни денови за пријавување!

  Правна конференција 2023: Последни денови за пријавување!

  Поттикнати од идејата дека знаењето е повредно кога ќе се сподели, инспирирани од средбите на правниците како места за меѓусебно запознавање, уверени дека теоријата е...

   
 • Правна конференција (85-та Средба на правници)

  Поттикнати од идејата дека знаењето е повредно кога ќе се сподели, инспирирани од средбите на правниците како места за меѓусебно запознавање, уверени дека теоријата е...

   
 • Правна конференција 2023: Правни новини и актуелности, инспирација и вмрежување

  Почитувани, Дали некогаш сте се прашале зошто повеќето конференции зад себе оставаат чувство на разочараност, незадоволство и досада? Како ко-организатори на овогодинешната Правна конференција –...

   
 • Покана за седница на Собрание 18.5.2023 година

  ПОКАНА ЗА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ   Почитувани членови на Здружението на правниците на Република Северна Македонија (ЗПРСМ), почитувани членови на надзорниот и управниот одбор на...

   
 • 84 Средба на правници

  84 Средба на правници

  Почитувани,  Ни претставува големо задоволство да ве поканиме да присуствувате на 84-та Средба на правници, што ќе се одржи од  27-ми октомври до 29-ти октомври...

   
 • 83-та Средба на правници

  83-та Средба на правници

  Здружение на правници на Република Северна Македонија Почитувани,  Ни претставува големо задоволство да ве поканиме да присуствувате на 83-та Средба на правници, што ќе се...

   
 • Наскоро 82 Средба на правници

  Почитувани, Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 82-та Средба на правници на Република Северна Македонија во периодот од 11-13.11.2021 година, локација хотел Метропол Езерски...

   
 • 82-ра Средба на правници

  82-ра Средба на правници

  82 – ра СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ Здружение на правници на Република Северна Македонија   Почитувани, Ни претставува големо задоволство да Ве поканиме да присуствувате на...

   
 • Еднодневно советување 05.10.2021 Хотел Мериот-Скопје

  Еднодневно советување 05.10.2021 Хотел Мериот-Скопје

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема:   „Права на субјектите од аспект на примена на новата...

   
 • Еднодневно советување „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“

  Еднодневно советување „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „ИСТРАГА, ПИ МЕРКИ – АКТУЕЛНОСТ И ПРЕДИЗВИЦИ“ ►Право на одбраната...

   
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM