• Еднодневно советување 17.9.2020 „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio Pauliana“

  Здружението на правници на Република Северна Македонија Ве поканува на практично еднодневно советување на тема: „Стечај над банки и штедилници – статус и предизивици, Actio...

   
 • Годишно Собрание на Здружението на правници на РСМ

  Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ, Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи...

   
 • Годишно собрание 2019 – Здружение на правници на РМ

  Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ, Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи...

   
 • 80-та Средба на правници

  80-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ 9.5. – 11.5.2019 година, хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид Овде можете да ја превземете Агендата. Вашето учество можете да го пријавите најдоцна...

   
 • Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“

  Здружението на правници на Република Македонија и Друштвото за консултантски услуги АЦТ! ДОО Скопје, Ве покануваат на практично еднодневно советување на тема: „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ:...

   
 • 79-та Средба на правниците на Р.Македонија

  79-ТА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА 50 години Здружение на правници на Република Македонија 18.10. – 20.10.2018 година, хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид Овде можете...

   
 • Наскоро 79-та Срдба на правниците

  Почитувани, Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 79-та Средба на правниците на Република Македонија во периодот од 18-20.10.2018 година, локација хотел Метропол Езерски комплекс,...

   
 • ИНФОРМАЦИЈА ЗА ОДРЖАНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРАВНИЦИТЕ НА РМ

  ИНФОРМАЦИЈА ЗА ОДРЖАНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРАВНИЦИТЕ НА РМ на 03.05.2018   Како што беше објавено, на 03.05.2018 година, во 17 часот, во...

   
 • ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ПРАВНИЦИ НА Р. МАКЕДОНИЈА ЗАКАЖАНО ЗА 03.05.2018 (четврток)   Почитувани членови, Ве известуваме дека Годишното собрание на Здружението...

   
 • 78ма Средба на правниците на Р.Македонија

  78-МА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА 10.05. – 12.05.2018 година, хотел Метропол Езерски комплекс, Охрид Овде можете да ја превземете Агендата Вашето учество можете да...

   
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM