ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ПРАВНИЦИ НА Р. МАКЕДОНИЈА ЗАКАЖАНО ЗА 03.05.2018 (четврток)

 

Почитувани членови,

Ве известуваме дека Годишното собрание на Здружението на правници на РМ ќе се одржи на 03.05.2018 (четврток) во 17 часот во просториите на Здружението.

 

Со почит,

Здружение на правници на Р.Македонија

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM