Придружи се на здружение на правници 2 3131-084 или Информирај се
 
 

Настани

  • 22 Oct

    Наскоро 82 Средба на правници

    Почитувани, Ви најавуваме дека наскоро ќе се одржи 82-та Средба на правници на Република Северна Македонија во периодот од 11-13.11.2021 година, локација хотел Метропол Езерски...

     
 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM