77-МА СРЕДБА НА ПРАВНИЦИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА


02.11. – 04.11.2017 година, х.Дрим, Струга

Овде можете да ја превземете Агендата

Вашето учество можете да го пријавите најдоцна до 31.10.2017 година до 16 часот со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на електронска регистација.

НАДОМЕСТОК:

За претплатници на Правник и                                       3.500,00 ден

членови на ЗПМ

За студени на постдипломски студии                           2.000,00 ден

кои се членови на ЗПМ

За други членови                                                                  5.500,00 ден

ПРЕВОЗ:

Здружението организира превоз за сите заинтересирани учесници.

Резервациите и плаќањето на превозот треба да бидат завршени најдоцна до 31.10.2017 година.

Поаѓање од Скопје кон Струга  01.11. во 14:30 часот

Враќање од Струга кон Скопје 04.11. во 15:00 часот

СМЕСТУВАЊЕ:

Цена за сместување во:                       Двокреветна              Еднокреветна

Хотел ДРИМ                                              1.905  ден.                  2.475  ден.

* Цените се по лице на ден, на база полн пансион.

Резервацијата за хотелското сместување може да ја превземете тука.

 

Share This

 
 
 
 
Facebook
Facebook
INSTAGRAM