ЕДНОДНЕВНО СОВЕТУВАЊЕ НА ТЕМА:

“ОТВОРЕНИ ПРАШАЊА ПОВРЗАНИ СО ПРИМЕНАТА НА ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА ДОБИВАЊЕТО СОГЛАСНОСТ ОД СОВЕТОТ”

9.4.2015 година, 9:30 часот, Хотел Холидеј Ин, Скопје 

Овде можете да ја превземете Агендата

 

Вашето учество можете да го пријавите со доставување на пополнета Пријава за учество на mla@mla.org.mk или со пополнување на регистрација.

НАДОМЕСТОК:

Членови на ЗПМ                            2.000 ден.
Претплатници на Правник           2.000 ден.
Посдипломци и невработени      1.500 ден.
Други учесници                             3.000 ден.

ПОПУСТИ:
За секој трет учесник од иста организација добива попуст од 10%, а секој четврти ученик попуст од 20%.

 
 

Share This

 
 
 
Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM