• 81 – ва СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ

  81 – ва СРЕДБА НА ПРАВНИЦИ

  Почитувани, Ни претставува големо задоволство да Ве поканиме да присуствувате на 81-та Средба на правници, што ќе се одржи од 31 октомври до 2 ноември...

 • Годишно собрание 2019 година

  Годишно собрание 2019 година

  Почитувани претплатници и членови, членови на Надзорен и Управен одбор на Здружението на правници на РМ, Ве покануваме на Годишното собрание што ќе се одржи...

 • 80-та Средба на правници

  80-та Средба на правници

  Почитувани, Здружението на правници традиционално организира Средба на правници од 9 до 11 мај 2019 година во хотел Метропол – Охрид. Агендата, регистрација и останатите...

 • Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“ 17.12.2018 год.

  Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“ 17.12.2018 год.

  Почитувани, На ден 17.12.2018 год. во х. Континентал во Скопје се одржа еднодневното советување на тем „Престанок на договорите: неисполнување на договорите, неважност, ништовност, правни...

 • Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“

  Еднодневно советување „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ“

  Здружението на правници на Република Македонија и  Друштвото за консултантски услуги АЦТ! ДОО Скопје, Ве покануваат на практично еднодневно советување на тема: „ПРЕСТАНОК НА ДОГОВОРИТЕ: неисполнување...

 • Во тек е пријавувањето за 79-та Средба на правниците

  Во тек е пријавувањето за 79-та Средба на правниците

  Почитувани, Во тек е пријавувањето за 79-та Средба на правниците од 18-20.10.2018 година, во х.Метропол во Охрид.Истото можете да го направите на следниот линк .

 
Придружи се на здружение на правници 2 3131-084 или Информирај се
 
 

Настани

   
   
   
  Facebook
  Facebook
  Twitter
  Visit Us
  INSTAGRAM